Voice over door Daan Hugaert

Daan Hugaert’s eerste ervaringen op dit vlak dateren van het Beestenbos is boos en Malvira, twee reeksen voor de jeugd op de Vlaamse televisie. Later deed hij nog enkele keelgeluiden van boeven in een Kuifje reeks (met Michael Pas!). De laatste tijd is er meer interessant werk in de sector van dubbing van animatiefilms.

Mr Curry in Paddington

Beertje paddington: Buurman Mr.Curry

In “Paddington” reist een jonge beer uit Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van gedroomd heeft. Wanneer hij helemaal alleen toekomt in Paddington Station, ontdekt hij al snel dat het stadsleven niet zo gemakkelijk is als gedacht.

Big Hero 6: Politie agent

“Big Hero 6” is een warm en komisch avontuur over Hiro Hamada, een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Het verhaal speelt zich af in een fictieve futuristische metropool genaamd San Fransokyo.

Politie agent in Big Hero 6 door Daan Hugaert
Daan Hugaert als King Candy

Wreck-It Ralph: King Candy/Turbo

Al tientallen jaren wordt Ralph overschaduwd door Fix-it Felix Junior de brave held uit hun game die de boel altijd weet te redden. Rammende Ralph heeft er genoeg van om altijd maar de slechterik te spelen en neemt het heft in zijn eigen, massieve handen. Hij gaat op reis door de wereld van de speelhallen en doorkruist meerdere generaties videogames om te bewijzen dat hij het in zich heeft om een held te zijn.

Kung fu panda 2: Lord Shen

Twintig jaar voor aanvang van de film probeerde Lord Shen, hoofd van de pauwclan van Gongmen City, heel China te veroveren door vuurwerk als wapen te gebruiken. Een waarzegger voorspelde hem dat hij verslagen zou worden door een zwart-witte krijger.

Voice over door Daan Hugaert