Daan Hugaert's eigen productie

In het verleden heeft Daan drie stukken geschreven en een twaalftal stukken vertaald. Met de Grote Foulée vzw is hij als initiatiefnemer nu ook producent geworden.
Uiteraard is Daan ook acteur in de Grote Foulée vzw.

Daan Hugaert in Gouden Tanden

Gouden tanden

Een ietwat griezelig, maar grappig verhaal van een ladykiller met een groot geheim die zich laat temmen door twee doortastende zusters.  Zoals de meeste verhalen van John Flanders speelt ook dit verhaal zich af ergens in ruraal Engeland.  Maar Daan Hugaert herwerkte het verhaal grondig en bracht de actie en personages naar Gent en omstreken.

The duck variations

Samen met zijn goede vriend Marc Stroobants waarmee hij vele jaren optrok als de Janssens en Janssen van Witse, Dams en Van Deun, speelde Daan deze intelligente en frisse tekst van topauteur David Mamet.  Alweer in een bevlogen regie van Mieke Laureys. Een grappig en filosofisch schijngevecht met de leefwereld van de eend als horizon.

Daan Hugaert als Emiel in The duck variations (2014)

Spaans krijt

Daan Hugaert en Dirk Tuypens waren jarenlang samen te zien in de succesvolle tv-reeks Witse. Met Spaans Krijt schreven ze samen een tekst over de oorlog, vluchteling zijn, over solidariteit en menselijke warmte. Daan Hugaert speelt Angel Luis Muñoz, Dirk Tuypens regisseert. Sakuran alias Frederik Vandemoortel zorgt voor de soundscape. Scherper voor het toneelbeeld.

Trooster

Een verrassende solo van Daan die een tekst bewerkte van de succesvolle Nederlandse toneelschrijver Jibbe Willems. Eerste productie van De Grote Foulée vzw in een mooie regie van Mieke Laureys. Boeiend verhaal van een gerateerde, geradicaliseerde clown, die als volleerd brokkenpiloot een slagveld van ellende achter zich laat. En tenslotte terug moet naar de bron.

Daan Hugaert als Bart in Een trooster